Pilot projekt: „E-stručno usavršavanje“ će biti potpuno online organizirana predavanja, u kojoj se sve aktivnosti polaznika odvijaju na daljinu, putem interneta.

Sudjelovanjem dobivate priliku:

  • da svojim mišljenjem oblikujete budućnost e-usavršavanja inženjera,
  • da saznate osnove energetskog izračuna nZeb-a (u sklopu energetskog certifikata i fizike zgrade) kroz video materijale koji će Vam trajno ostati dostupni,
  • da se besplatno usavršavate u godinama koje dolaze.

Kako će to izgledati, pročitajte u nastavku:

Za pristup sustavu za e-učenje potrebano je samo računalo ili pametni telefon, bitno je da ima pristup internetu.

thoriumaplus-moodle1

Nakon prijave na sustav za učenje na daljinu Thorium Academy +, polaznici su usmjereni na stranicu koja sadrži sva potrebna predavanja za program za koje su se prijavili.

thoriumaplus-moodle2

Nakon svakog predavanja se nalazi obavezna kratka provjera pregledanog gradiva (2-3 jednostavna pitanja) i ocjenjivanje/evaluacija predavanja.

thoriumaplus-moodle3

Obaveznom kratkom provjerom pregledanih predavanja osiguravamo da su polaznici:

  • shvatili i ponovili najbitnije sa svakog predavanja,
  • odslušali sva potrebna predavanja.

Ocjenjivanjem svakog pregledanog predavanja osiguravamo:

  • da su polaznici izrekli svoja mišljenja, kritike i pohvale te da li su zadovoljni predavanjima i predavačima,
  • smjernice za daljnji razvoj i nadogradnju digitalnih materijala, s ciljem povećanja kvalitete.

U sklopu pilot projekta ćemo imati 2 e-usavršavanja: 1 teoretsko, a drugo praktično, a svako e-usavršavanje trajat će 8 školskih sati.

Uz svako e-usavršavanje bit će otvoren forum na kojem ćete direktno moći postavljati pitanja predavaćima i sudjelovati u raspravi sa svim drugim polaznicima.

Budući da ovakva vrsta usavršavanja nije definirana pravilnikom, prisustvovanje pilot projektu se neće vrednovati uvjerenjem o pohađanju, no zato ćemo svakom tko bude sudjelovao i uspješno završio pilot projekt omogućiti besplatna usavršavanja u narednim godinama na način:

  • 1 uspješno završeno e-usavršavanje u sklopu pilot projekta = 2 besplatna usavršavanja za koja će se izdati uvjerenja o pohađanju (tj. jedno besplatno usavršavanje tijekom 2020. te drugo besplatno usavršavanje tijekom 2021.)
  • 2 uspješno završena e-usavršavanja u sklopu pilot projekta = 4 besplatna usavršavanja za koja će se izdati uvjerenja o pohađanju

Pridružite se!

Gradimo za budućnost, jer budućnost (edukacije inženjera) je na nama! 🙂

Lijepi pozdravi!

Vaši Thorium-ovci

Prijavnica za sudjelovanje: