Dobrodošli !!

Thorium Academy je platforma za online naobrazbu energetskih certifikatora i ovlaštenih projektanata, uz odobrenje nadležnog Ministarstva.

Thorium Academy (https://thorium.academy/) je mjesto gdje se inženjeri mogu besplatno
educirati i
sve edukacije su besplatne za gledanje/pohađanje 😊

Edukacija se odvija potpuno putem računala, i sve što trebate je otvoriti korisnički račun i gledati 😊

Za više informacija obratite nam se na mail: info@thoriumsoftware.eu ili broj: 095 870 5070.

Ukoliko nas želite podržati, možete zatražiti izdavanje potvrde o pohađanju 😊 a Vaša uplata omogućit će nam da nastavimo raditi na dodatnim temema koje su Vam od interesa!

Ako želite uvjerenje za stručno usavršavanje za energetske certifikatore, pošaljite nam mail sa svojim podacima za izdavanje računa.
Cijena je 265.44 € (2000 kn) + PDV, a za sve koji koriste godišnju licencu Thorium A+ programa 212.35 € (1600 kn) + PDV.
Trajanje: 8 školskih sati. Sukladno Pravilniku, naša obaveza je prijaviti pohađanje pri Ministarstvu i na IEC-sustav.

Ako ste zainteresirani za stručno usavršavanje za ovlaštene projektante, izdavanje digitalne potvrde o pohađanju se naplaćuje 150 € (1130,17 kn) + PDV, bilo da želite da Vam izdamo potvrdu o pohađanju za 20 šk. sati ili 1 šk. sat.

Suglasnosti MGIPU-a

Suglasnost Ministarstva za program Stručnog usavršavanja PROJEKTANATA je objavljen na ovom linku za razdoblje 2021. – 2022. godine te na ovom linku za radoblje 2023. – 2024. godine.

Nositelji programa stručnog usavršavanja objavljeni na web stranicama Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Naziv cjelokupnog programa: „Upotreba obnovljivih izvora energije i najnovijih tehnologija za smanjenje emisija CO2 u zgradarstvu i ispunjenje temeljnih zahtjeva na građevinu“

Pregled cjelokupnog programa nalazi se na ovom linku.

Odgovorna osoba za provedbu i voditelj Programa izobrazbe: Dario Ilija Rendulić, dipl. ing. el.

Nositelj programa je Energetsko efikasni dizajn j.d.o.o. a edukacija se održava preko edukacijske platforme Thorium Academy.

Kontakt: 095 870 50 70; info@thoriumsoftware.eu

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Suglasnost Ministarstva za program Stručnog usavršavanja ENERGETSKIH CERTIFIKATORA je objavljen na ovom linku (vrijedilo do 07.05.2023.) i na ovom linku (vrijedi do 02.05.2028.).

Edukacija se održava preko edukacijske platforme Thorium Academy.

Odgovorna osoba za provedbu i voditelj Programa izobrazbe:

Dario Ilija Rendulić, dipl. ing. el.

Kontakt:

e-mail: info@thoriumsoftware.eu

tel: 095 870 50 70

Izvadak iz popisa osoba koje imaju suglasnost za provođenje programa izobrazbe osoba ovlaštenih za energetsko certificiranje i energetski pregled zgrada – stranice MGIPU