Thorium seminar

Zahtjevi Tehničkog propisa o racionalnoj uporabi
energije i toplinskoj zaštiti u zgradama (NN broj 128/15),
te kako im udovoljiti ?

Pozdrav svima!

Kako se približava kraju provedba Thorium A+ EU projekta, došli smo u fazu besplatnih seminara!  🙂

Projektom smo predvidjeli ne samo 6 besplatnih seminara, već i sve što dolazi uz to: cugu, hranu i poklon! Svatko tko dođe na seminar, bilo novi ili postojeći korisnik, dobiva kao poklon 6 mjeseci besplatnog korištenja Thorium A+ aplikacije.

Bit će nam drago da dođete i povedete Vaše kolege, jer ćemo na seminarima govoriti o nisko-energetskim kućama s arhitektonsko-građevinskog, strojarskog i elektro-tehničkog aspekta. Nakon teorijskog dijela, zajedno ćemo klikati u Thoriumu jednu obiteljsku kuću koja se priprema za obnovu putem EU fondova. Po završetku seminara, rezultat će biti sljedeći dokumenti: energetski certifikat i izvještaj o energetskom pregledu prije i nakon obnove; zatim glavni projekt racionalne uporabe energije i toplinske zaštite u zgradama, koji će sadržavati podatke o objektu prije i nakon obnove.

Termini održavanja seminara, detaljan program, izbor jelovnika te prijavnica za seminar se nalaze na ovom linku: Prijavnica i program za seminar Zahtjevi Tehničkog propisa o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama (NN broj 128/15), te kako im udovoljiti?

Prijava na seminar se vrši isključivo na e-mail: info@thoriumsoftware.eu i s popunjenom prijavnicom. Broj mjesta u svakom terminu je ograničen na 18, a rezervacije se zaprimaju prema redoslijedu prijave.

Vaši Thoriumovci

Prijavi se! 😉