Pozdrav svima,

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja objavilo je javno savjetovanje o Tehničkom propisu o izmjenama i dopunama tehničkog propisa o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama, a otvoreno je do 30. srpnja 2020.g.

Primjedbe i prijedloge zainteresirana javnost može uputiti elektroničkim putem na adresu : energetska.ucinkovitost@mgipu.hr . Zbog otklanjanja tehničkih poteškoća unutar aplikacije e-Savjetovanja savjetovanje za navedeni tehnički propis provodi se putem elektroničke pošte.

Kako bismo Vam olakšali sudjelovanje na e-savjetovanju, ponovno smo pripremili tekst zakonske regulative na način koji razlikuje dio teksta koji bi ostao nepromijenjen (NN 128/15, 70/18, 73/18 i 86/18), od dijela za koji traje savjetovanje o izmjenama i dopunama. Jednostavna legenda se nalazi na naslovnici 🙂

Dokument možete preuzeti na sljedećem linku:

Javno savjetovanje o Tehničkom propisu o izmjenama i  dopunama tehničkog propisa o racionalnoj uporabi energije i toplinskoj zaštiti u zgradama

Pročišćene tekstove redovito objavljujemo te ih možete slobodno preuzeti na stranici : http://thoriumaplus.com/zakonska-regulativa/ .

Lijepi pozdravi!

Vaši Thoriumovci