Preciznost i točnost izračuna je preduvjet kako bismo mogli klijentu pouzdano reći što je za njih troškovno optimalno rješenje kada investiraju u novu, ili rekonstruiraju postojeću, zgradu.

O tehničkom rješenju ovisi ne samo razina početne investicije, već i mjesečni trošak korištenja zgrade kroz dugi period. Stoga je bilo nužno omogućiti satne meteorološke podatke za sve mjerne postaje u Republici Hrvatskoj i satni izračun u Thorium A+ aplikaciji, jer takav pristup garantira točnost i preciznost izračuna.

Kao i do sada, svim novim korisnicima nudimo rad na njihovom stvarnom projektu, kako bi što brže i lakše savladali Thorium A+ program te koncept energetskih izračuna u zgradarstvu.

Naš cilj je omogućiti da što više projektanata i certifikatora radi što kvalitetnije, jer time dižemo ugled struke i cijenu našeg rada, čime postižemo smisao onog čime se bavimo.

Želimo Vam sve najbolje u novoj poslovnoj godini, puno točnih, preciznih i kvalitetno izrađenih projekata, a shodno tome i puno zadovoljnih klijenata! 🙂

Vaši Thoriumovci!