Pozdrav svima,

izmjene i dopune Pravilnika o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova za postupke obnove (zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije i Karlovačke županije) stupile su na snagu 12.02.2022.g.

Pročišćeni tekst možete preuzeti na sljedećem linku:

-> Pravilnik o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova za postupke obnove – NN 19/22

Kako bismo Vam olakšali praćenje, ponovno smo pripremili tekst na način koji razlikuje dio koji je ostao nepromijenjen (NN 126/21), od dopunjenog i izmjenjenog dijela (NN 19/22). Jednostavna legenda se nalazi na naslovnici 🙂

Dokument možete preuzeti na linku:

-> Pravilnik o provedbi postupaka nabave roba, usluga i radova za postupke obnove – NN 19/22 – izvorni tekst s dopunama i izmjenama

Ovaj dokument, kao i prijašnje verzije ovog Pravilnika su objavljeni na stranici o zakonskoj regulativi koja je relevantna ovlaštenim projektantima i energetskim certifikatorima (http://thoriumaplus.com/zakonska-regulativa/).

Također, na Thorium Academy (https://thorium.academy/) smo produljili BESPLATNO izdavanje potvrde o pohađanju do 15.2.2022. za sljedeće školske sate za projektante:

  • Tehnička regulativa: Zaštita od požara – ventilacijski sustavi (1 školski sat)
  • Stručni dio: Osnove ventilacija garaža sa primjerima iz prakse (1 školski sat)

Lijepi pozdravi!

Vaši Thoriumovci 🙂