Savršeno formatiran izvještaj o provedenom energetskom pregledu

Pridružite se kolegama koji se već zaboravili osjećaj kopiranja građevinskog proračuna iz drugog Word dokumenta, obradu računa i uređaja u Excelu, uklapanje završnog dokumenta i postupak ponovnog kopiranja tablica u izvještaj ako ste negdje pogriješili u proračunu. Thorium A+ generira potpuni izvještaj o provedenom energetskom pregledu prema predlošku s ministarstva. U slučaju pogreške u proračunu ili izmjene u bilo kojem djelu samo je potrebno preuzeti novi formatirani izvještaj direktno iz Thoriuma.

Popunjavanje originalnog energetskog certifikata

Thorium A+ ne generira vlastiti energetski certifikat već popunjava originalne predloške s ministarstva. Budite na sigurnoj strani i izbjegnite kopiranje podataka iz certifikata u certifikat. Dodatno sva polja su popunjena uključujući i mjere unesene u Thoriumu.

Popunjavanje Excel tablice za slanje na ministarstvo

Thorium A+ za  Vas popunjava red u Excel tablici koji samo trebate iskopirati u Vašu skupnu tablicu.

Unos elektrotehničkih i strojarskih uređaja

Kategorizacija trošila i ručni izračun modelirane potrošnje u Excelu stvar je prošlosti. Unesite sve elektro i strojarske uređaje po prostorijama, a mi ćemo za Vas obaviti generiranje tablica, grafova i smještaj u pripadno poglavlje izvještaja o provedenom energetskom pregledu.

Unesite račune za sve energente i vodu

Osim jednostavnih objekata s po jednim mjernim mjestom isto tako možete obraditi i višestambenu zgradu s više mjernih mjesta za energente i vodu.

Kopiranje projekta

Neminovno je da nam se s vremenom počnu pojavljivati isti tipski projekti ako smo npr. izvršili nekoliko energetski pregleda u istom naselju. Thorium A+ omogućava kopiranje cijelog projekta sa svim tekstovima, proračunima i podacima. Nakon kopiranja izvrše se potrebne izmjene i projekt možemo poslati na print.

E-kolaboracija između struka na projektu

Unutar Thoriuma sve tri struke mogu sudjelovati na istom projektu u isto vrijeme. Više ne mora biti onaj jedan koji uklapa dijelove izvještaja od druge dvije struke u završni dokument. Kako je ovo svima omiljena aktivnost izuzetno smo ponosni na ovu funkcionalnost :).

Dijeljenje datoteka unutar projekta

U slučaju da surađujete na istom projektu s više ljudi vječan problem je slanje slika i projektne dokumentacija svima uključenima. Unutar projekta u Thoriumu možete podijeliti podatke sa svim osobama pozvanim na projekt. Istek linka na Jumbo mail datoteku stvar je prošlosti.